Gå til innhold
Arkivverket

[#61952] Kirkebok


Gjest Stine Larsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Stine Larsen

Er der noen som kan lese den teksten som er skrevet om foreldrene til nr. 108 Christian født 29/10.1859 i kirkeboken for Vang/Furnes 1836-1870 (s. 100). Foreldrene heter Kari Kristophersdatter og Ole Christiansen. Resten af teksten klarer jeg ikkje og lese.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Jeg leser: 'Pigen Kari Christophersd. østre Bergslie angav Ole Christiansen Simenstadeie af Ringsaker til Barnefader, hans 1ste og henens 2. leiermaal.'Du finner innførselen også i ministerialboka (nr. 109): LenkeEt tips til slutt: Dette forumet er ment for spørsmål og tilbakemeldinger knyttet til tjenesten skanna kirkebøker, men Arkivverket har ikke kapasitet til å besvare spørsmål om tyding. I brukarforum er det imidlertid som regel hjelp å få i løpet av kort tid, så spørsmål om tyding bør stilles der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.