Gå til innhold
Arkivverket

[#61954] Nils Nilsen Hole i Romsdalen (nevnt i skifte på Røros 1743)


Gjest Astrid Ryen
 Del

Recommended Posts

Gjest Astrid Ryen

Det var skifte etter Nils Hansen Siøen (Sjøen) på Røros 8/4-1743. I skiftet er nevnt tre sønner:Nils Nilsen Hole boende på gården Hole i Romsdalen.Peder Nilsen, byggmester og røstvender ved Dragås hytte. (Det må være Peder Nilsen, første oppsitter på Kullbotten i Ålen).Jens Nilsen, var på Røros.Niels Hanssen Schiøn i manntallet for Røros 1701: LenkeDet kan være av interesse å opplyse at ved dåpen til Nils Hansens barn, tvillingene Peder og Jens (1698) og datteren Øllegård (1695) er faren benevnt Nils Hansen Døhl.Er det noen der ute som forbinder noe med Nils Nilsen Hole i Romsdalen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Astrid Ryen

Det er kanskje Hole i Grytten (Rauma) jeg skal til? Eller finnes det andre gårder Hole i Romsdalen (Det skorter på min lokalkunnskap her)?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sol Kerry Johannessen

Har sett etter på Hole i Hjørrungfjord der er ikke noen som passe, Nils Olsen..og Nils Knutsen. Fra Sol Kerry Johannessen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.