Gå til innhold
Arkivverket

[#61973] Hjelp til oppslag i Nesboka, Hedmark, bind 2. Gårdene Balstad og Skjelve.


Gjest Guro Reinhart
 Del

Recommended Posts

Gjest Guro Reinhart

Jeg lurer på om noen har anledning til å slå opp i bygdeboken å se om det står noe om disse to, om de giftet seg med hverandre eller noen andre mv.Jens Larsen fra Skjelve døpt 7 jul 1793 og Siverine Eriksdatter Balstad døpt 27 apr 1800 får i hvert fall 2 barn sammen uten å være gift.Berte i 1824 nr. 27 [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=9087&idx_id=9087&uid=ny&idx_side=-91>LenkeElise Kristine 1827 nr. 30 (hans 3. hennes 2. leiermål)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Else Kari U.Vilhelmsen

Jens og Syverine gifter seg ikke med hverandre,det står endel om dem i bygdeboka men jeg nevner bare det viktigste. Jens ble aldri gift hadde tre barn:Beate f 1823 med 'jomfru' Wang innerst på Aske. Pluss da de to barna med Syverine.Han bodde på Skjelve hele sitt livSyverine kalles skilt i ft 1865, da bor hun i Dokken under Gaalaas. Men forfatteren av bygdeboka mener hun aldri ble gift.Syverine bodde i Tamburstuen fra 1835 og altså i Dokken 1865.Mvh Else KariNoen Ole nevnes ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.