Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Rolf Lindstad

[#62054] Burde vi bli flinkere når det gjelder opprettelse av tema i forumet?

Recommended Posts

Gjest Rolf Lindstad

Jeg tenker spesielt på innleggelse av bare ett enkelt gårdsnavn, stedsnavn innen for hvert fylke slik at gårds-/stedsnavnet ble ett tema i seg selv..Min tanke er at vi som brukere på denne måten kunne supplere våre slektsaner under hver enkelt gårdsnavn i norske bygdebøker siden vi som amatørforskere fra tid til annen 'ramler over' kildemateriale i kirkebøker etc. som ikke er nevnt i bygdebøkene. Kunne være interessant å høre hva brukerne mener om denne ideen...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Odd Roar Aalborg

God idé! Kanskje et eget DA-forum for gårdsnavn er en løsning? Der kan det jo legges inn lenker til omtaler av de enkelte gårder også, samt til nettbilder av disse.Mange bygder mangler foreløpig gårdshistorie, selv om slektshistorie kan være utgitt. Derfor bør det være et visst behov for et slikt forum på nettet. Dessuten kan det jo være aktuelt å oppdatere allerede utgitt gårdshistorie også.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.