Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Rolf Lindstad

[#62054] Burde vi bli flinkere når det gjelder opprettelse av tema i forumet?

Recommended Posts

Guest Rolf Lindstad

Jeg tenker spesielt på innleggelse av bare ett enkelt gårdsnavn, stedsnavn innen for hvert fylke slik at gårds-/stedsnavnet ble ett tema i seg selv..Min tanke er at vi som brukere på denne måten kunne supplere våre slektsaner under hver enkelt gårdsnavn i norske bygdebøker siden vi som amatørforskere fra tid til annen 'ramler over' kildemateriale i kirkebøker etc. som ikke er nevnt i bygdebøkene. Kunne være interessant å høre hva brukerne mener om denne ideen...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Odd Roar Aalborg

God idé! Kanskje et eget DA-forum for gårdsnavn er en løsning? Der kan det jo legges inn lenker til omtaler av de enkelte gårder også, samt til nettbilder av disse.Mange bygder mangler foreløpig gårdshistorie, selv om slektshistorie kan være utgitt. Derfor bør det være et visst behov for et slikt forum på nettet. Dessuten kan det jo være aktuelt å oppdatere allerede utgitt gårdshistorie også.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.