Gå til innhold
Arkivverket

[#62125] Antall tegn i felt


Gjest Hallvard Bragstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Hallvard Bragstad

Dette temaet har vært oppe før - uten at jeg finner det igjen - men hvor mange tegn kan man ha i et felt i database for innsending til DA?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Hvis du holder deg til maks 255 tegn, så er du sikker på at alt blir synlig på nett.Enn så lenge har vi ikke mulighet for å legge ut lengre felt. Men vi har sett behovet lenge og tenker på ulike løsninger.Hvis du registrerer i MSAccess, vil det være en naturlig begrensning nettopp på 255 tegn i et felt, såfremt du ikke endrer feltformatet til Notat eller Memo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Thorud

Det er vel sjelden man har bruk for felt lengre enn 255 tegn. Hvis begrensningen skaper problemer kan en vei rundt problemet være å brekke opp teksten i f.eks to felt, som kan slås sammen om et par år når DA har annonsert at de skal ha på plass en ny plattform.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.