Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kristian Svee

[#62181] Knut Martin Henriksen født 1895 på Gulset på Averøy. Hvor ble han av?

Recommended Posts

Gjest Kristian Svee

Knut Martin Trettvik ble født uekte 23.12.1895 på gården Gulset på Averøy, Nordmøre av foreldrene sjømann Henrik Nicolai Aasgaard og enke Johanne Karoline Isaksdatter Hoem. Hennes pikenavn var Melø og hun hadde vært gift med Even Kristensen Hoem (1854-1892) i Kristiansund. Folketellingen 1900 forteller at han var bortsatt for Kristiansunds fattigvesens regning og han bodde hos Ole Olsen og kona Marie Olsdatter på gården Trettvik på Averøy. Knut Martin ble konfirmert i Kvernes kirke i 1910 og jeg har trolig funnet han i en adresseliste boende på Kvernes i 1916. Han heter da Knut Henriksen. Er hans videre skjebne kjent?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila Kornstad

En Knut Martin Henriksen ble begravet i Trondheim 5. mai 1967. Dessverre står det ikke når han var født eller døde, bare datoen for begravelsen (Dobbeltklikk på lenken hvis den ikke kommer opp): http://www.disnorge.no/gravminner/vis.php?mode=fyHer er det som står, i tilfelle du ikke får opp lenken:1054756 Knut Martin Henriksen 0505 1967 60 P 18 Tilfredshet Trondheim Domkirken (Trondheim)Hilsen Laila Kornstad.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.