Gå til innhold
Arkivverket

[#62322] Elise Bøhn f. Larsen/ Larsdatter Botne 1852


Gjest Bjørn-Eddy Bøhn Engelbrethsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Bjørn-Eddy Bøhn Engelbrethsen

Leter etter opplysninger om min tippoldemor Elise Bøhn f. Larsen. Oppført som født 1852 Botne JL v/ folketelling 1900. Sønn Karl August Bøhn f. 1888 (far Peder Bøhn f.1848), og Ludvig Arthur Bøhn f. 1897 i Kristiania. Pr 1900 står Elise oppført som enkefrue

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

For å unngå at folk gjør gammelt arbeid på nytt, er det en fordel at du oppgir alt du vet, samt hvor du har fått hjelp tidligere. I DIS-Norges forum ([url="http://www.disnorge.no/slektsforum/viewtopic.php?t=73338>Lenke) har du fått en henvisning til vielsen mellom Elise og Peder. Vielsen (Lenke) viser at Elise (også kalt Lise) var født 5/9-1852 og var datter av gårdbruker Lars Kristoffersen Hynås.I folketellinga 1865 finner du Elise ('Lisa') på Søndre Hynås i Botne som datter av Lars Kristoffersen, 49 år, født i Modum, og Dorte Maria Larsdatter, 49 år, født på Kongsberg:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.