Gå til innhold
Arkivverket

[#62411] skipper Ole Johnsen Talgø, af Stavanger i 1897. Nedstrand/ Stjernerøy? Rogaland


Gjest erling t. endresen
 Del

Recommended Posts

Gjest erling t. endresen

[url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=4422&idx_id=4422&uid=ny&idx_side=-34>Lenkeungkar og matros Ole Johnsen Talgø af Stavanger var far til Olof Amandius f. Leidland i Egersund landssogn i 1897.Hvem var han? Noen som har bygdebøker for Nedstrand/ Stjernerøy og kan sjekke ut om det fins en slik kar født på Talgje/ Talgø?Eller kan han være identisk med Ole Johnsen Sæbø f. 1877 som ugift er sjømann i Stavanger, ført under Sæbø/ Hjelmeland i 1900?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jonny Mydland

Hei, Erling.I Hjelmeland II s323 under Sæbø nr 156 nevnes jekteførersønnen Ola Severin Jonesen Sæbø f 1877. Han gifter seg i Hjelmeland i 1907, og kan derfor meget godt ha vært utom seg før det... Men det står altså ikke mer i Hjelmelandsboka. I farten finner jeg ikke Ole Jonsen Talgø på Talgje i Sjernarøy. Det ser ikke ut som noen Jon / Jone bodde på Talgje.Beste hilsener Jonny

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest erling t. endresen

Denne mannen skal ifølge nye opplysninger også senere ha kalt seg Olav Hunnvåg, (Hundvåg?), Stavanger. Kan det være et stikkord som kan bidra til å oppklare hvem fyren var?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.