Gå til innhold
Arkivverket

[#62437] Vielse i Løten 1772


Gjest Simon Trøan
 Del

Recommended Posts

Gjest Simon Trøan

I Familysearch finner jeg paret Lars Larsen og Oliv Olsdatter viet i Løten 31.10.1772. Men finner ikke vielser for dette året i de skannede kirkebøkene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Dette er et godt spørsmål. Innførselen i Familysearch ser ut til å basere seg på kirkebokutdrag og skulle således være til å stole på. I Løten mini 2 (1731-1772) går listene over trolovede og viede fram til 1767 på s. 222 (ny sidenummerering) - se Lenke. Nederst på s. 222 står det at trolovede og viede fortsetter på s. 253 (gammel nummerering). Så langt jeg kan se finnes ikke denne sida - i alle fall ikke i den mikrofilmede/skannede versjonen.Vi kommer til å notere oss dette tilfellet og undersøke om det kan være sider i denne kirkeboka som ikke har blitt mikrofilmet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Takk til Ronny. Det er ikke alt en har oversikt over fra hjemme-PCen en lørdags ettermiddag.Det er foreløpig ikke klart når disse sidene vil bli skannet, men da er vi altså klar over saken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.