Gå til innhold
Arkivverket

[#62477] Bygdebok for Nordby og/eller Ås ca 1800, gården Bekkevoll


Gjest Lill Juelsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Lill Juelsen

En Andrine Jensdatter f. ca 1816 kommer fra Nordby eller Ås, Akershus, gården heter Bekkevoll. Kan noen finne henne og hennes familie i bygdebok?Vennlig hilsen Lill Juelsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Else B. Rustad

Dette er nok ingen Andrine Jensdatter. Foreldrene til Andrine i lenken er Huusmand Ole Pedersen og Kone Kistine Halvorsdatter Biørnebech Pladsen.Mvh Else B.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Øystein Retvedt

Andrine Jensdatter kan ikke sees omtalt på noen av de to Bekkevoll-plassene i bygdeboka for Ås. I folketellingen i 1865 nevnes en Andrine Jensdatter 48 år gammel bosatt på husmannsplassen Kastelle i Frogn. Hun oppgis å være født i Frogn. Hun sees ikke omtalt i bygdeboka for Frogn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Espen Tjernshaugen

Vel du har bostedene ved hennes barns dåp, Bekkevoll og østre Nordbyplass.Det at ikke disse er nevnt i bygdeboka under Bekkevold er ikke så rart da forfatteren neppe har fått med seg alle som bodde der. Slik er det over 'hele linja'. Forfatteren har vel fått med seg hovedpersonene/brukerne, men ikke alle de som var innlosjert for kortere eller lengre tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.