Gå til innhold
Arkivverket

[#62509] Mangler sider i kirkebok for Bø, Nordland 1759-1820?


Gjest Per-Olav Broback Rasch
 Del

Recommended Posts

Gjest Per-Olav Broback Rasch

I denne kirkeboken finner man flere hvite blader med påskrift for aktuelle sider som ikke finnes. Mangler disse sidene helt i boken eller er de ikke filmet? F. eks denne: Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Svein Warberg

Dette er ubeskrevne, helt blanke sider. Blanke sider er som oftest hoppet over under filmingen. I yngre mikrofilmopptak vil det være lagt inn ett løst forklarende ark - 'Blanke sider'. I de eldre mikrofilmopptakene, som denne boka er fra, er slike ark ikke lagt inn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Per-Olav Broback Rasch

Takk for svar :-) Ser nå at i eksemplet hadde den hvite siden samme nummer som neste side, men det er ikke slik på hver hvite side. F. eks denne (Lenke) har nr. 413 og 414 (bakside), men disse sidenumrene finnes ikke i skrevne sider. 412 og 415 er de nærmeste bladene. Mangler sidene 413 og 414 da, eller er det bare hopp i sidenr.?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.