Jump to content
Arkivverket

[#62513] Nille Oleanne Andersdtr. Kinn f. 1863, Flokenes i Askvoll 1885 - Vidare lagnad?


Guest Torodd Kinn

Recommended Posts

Guest Torodd Kinn

Nille Oleanne Andersdotter Kinn (Sunnfjord) var fødd 26.01.1863, av foreldra Anders Bjørnsson og Trone Eliasdotter.Eg er usikker på om ho vart kalla Nille, Oleanne eller begge namna.Ved skiftet etter fastera Andrea Bjørnsdotter i 1885 var Nille Oleanne tenestejente på Flokenes i Vevring (no Askvoll).Eg klarer ikkje å finne ut korleis det gjekk med Nille Oleanne vidare. Kan nokon hjelpe?

Link to comment
Share on other sites

Guest Johan Arthur Hansen

Tror dette er Nille Torine Andersdtr.f.1864 på Kobbeneset i Vågane og gift med Ole Marines Johannesson f.1862 i Naustdal. Denne Nille er barnebarnet til min tippoldefar. Mvh. Johan Arthur Hansen

Link to comment
Share on other sites

Guest Torodd Kinn

Som eg frykta, var det ingenting å hente i dødsmeldinga; 'Intet efterladt' er alt som er sagt. Sjå tema 62527 i Arkivforumet.Nokon som veit noko om Nille Oleanne?Eg kan leggje til at ho hadde sysken i USA (halvbror Bernt Andersson gm Oline Jakobsdotter), Øksnes i Nordland (Marie Andersdotter gm Martinus Jansson) og i Bergens-området (Amalie Andersdotter gm Sakarias Nilsson, og Andreas Andersson gm Anna Monsdotter), i tillegg til i Kinn i Sunnfjord (Tomas Andersson gm Marie Olsdotter, og Hanna Andersdotter).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Torodd Kinn

Eg lyfter dette temaet opp att sidan eg så langt ikkje har komme vidare.Veit nokon kor det vart av Nille Oleanne etter 1885?Eg har altså ikkje funne ut meir enn i innlegg 1 den supplerande informasjonen i innlegg 10.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Guest Torodd Kinn

FT1910 hadde svar på gåta: Olianne (Andersdtr.) Klingenberg var då i teneste hos systera Marie (Andersdtr.) Jansen i Alsvåg i Øksnes. Klingenberg var eit gammalt namn i slekta, men det var overraskande at det skulle dukke opp så seint.I FT1900 er det temmeleg sikkert Oleanne som er kalla 'Anna' Klingenberg, i teneste på Skår i Dverberg.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.