Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Geir Bjernes

[#62822] Kirkebøker for Hadsel i Nordland

Recommended Posts

Guest Geir Bjernes

Søker etter avdøde personer i Hadsel fortrinnsvis etter 1900. Jeg registrerer at siste kirkebok for Hadsel som inneholder oversikt over døde og gravlagte personer er nr. 888C06 1891-1908. Så ser det ut som om det er et opphold i de scannede kirkebøkene fram til 1913, uvisst av hvilken grunn, men herfra og videre opp mot våre dager kan jeg slett ikke finne noen oversikt over døde og gravlagte personer i Hadsel. Er det ikke ført noen lister over avdøde personer i Hadsel etter 1908? I så fall hvor finnes de?Mvh Geir

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Kristian Hunskaar

Alle avleverte kirkebøker fra Hadsel er skannet og lagt ut. Spørsmål om hva som ellers finnes av kirkebøker, bør sogneprestens kontor i Hadsel kunne gi svar på.Jeg vil tro at rekka av ministerialbøker fortsetter med ei bok påbegynt i 1904. Rekka av klokkerbøker synes å være avlevert fullstendig fram til 1908. Deretter kan det tenkes at klokkeren har ført de forskjellige handlingene i forskjellige bøker - som du har registrert inneholder de yngre klokkerbøkene stort sett bare døpte.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.