Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Aud Sandbu

[#62983] Vielse i USA

Recommended Posts

Gjest Aud Sandbu

Ekteparet Erik Jørgensen og Anne Olsdtr. finnes hjemme hos hans foreldre på Fugleskjelle i Sel i 1900: [url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=9&filnamn=f00515&gardpostnr=1031&personpostnr=6386&merk=6386#ovre>LenkeErik ble født 15.06.1863 i Dovre: Lenke Anne ble født 08.12.1865 i Vågå: Lenke I 1889 finner jeg begge oppført i utflyttingslista i kirkeboka, som utvandret til Amerika:Erik Jørgensen Fugleskjelle, 2. person under 1889 på høyre side: Lenke Anne, her oppført som Anne Olsdtr. Viste. Nr. 7 på høyre side:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Hanne Line Osberg Eide

Hillsboro ligger i Traill co, og er her det lagt ut giftemål. Det er 2 filer sortert etter brudens etternavn, og 2 filer sortert etter brudgommens etternavn.http://www.genealogylinks.net/marriages/us/North Dakota.htm (NB DA takler ikke linker med mellomrom, husk få med hele adressen)Fant de ikke, men du kan gå igjennom filene. Husk at de kan ha bruk/skrevet navnene litt anderledes. Kunne også ha bruk fedrenes patronym som etternavn.- hanne line -

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Aud Sandbu

Flott Hanne Line, dette skal jeg sjekke umiddelbart!Tusen takk!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.