Gå til innhold
Arkivverket

[#62983] Vielse i USA


Gjest Aud Sandbu
 Del

Recommended Posts

Gjest Aud Sandbu

Ekteparet Erik Jørgensen og Anne Olsdtr. finnes hjemme hos hans foreldre på Fugleskjelle i Sel i 1900: [url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=9&filnamn=f00515&gardpostnr=1031&personpostnr=6386&merk=6386#ovre>LenkeErik ble født 15.06.1863 i Dovre: Lenke Anne ble født 08.12.1865 i Vågå: Lenke I 1889 finner jeg begge oppført i utflyttingslista i kirkeboka, som utvandret til Amerika:Erik Jørgensen Fugleskjelle, 2. person under 1889 på høyre side: Lenke Anne, her oppført som Anne Olsdtr. Viste. Nr. 7 på høyre side:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hanne Line Osberg Eide

Hillsboro ligger i Traill co, og er her det lagt ut giftemål. Det er 2 filer sortert etter brudens etternavn, og 2 filer sortert etter brudgommens etternavn.http://www.genealogylinks.net/marriages/us/North Dakota.htm (NB DA takler ikke linker med mellomrom, husk få med hele adressen)Fant de ikke, men du kan gå igjennom filene. Husk at de kan ha bruk/skrevet navnene litt anderledes. Kunne også ha bruk fedrenes patronym som etternavn.- hanne line -

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.