Gå til innhold
Arkivverket

[#63060] Skifte 1668 etter Gunnar Vesaas, Vinje, Telemark. Hva var hans patronymikon?


Gjest Tom Askerøi
 Del

Recommended Posts

Gjest Tom Askerøi

I 1668 var det skifte på Vesaas, Vinje i Telemark etter Gunnar Vesaas iflg Rikard Berge Vine og Rauland I s. 410. Her skriver også Rikard Berge at Gunnar var en Asgautsønn og at han var svigersønn til Kjetil, den forrige brukeren på Vesaas.Men da Gunnars sønn, Tor, ble begravet i 1717 skriver presten at dennes far var en Kjetilsønn og at moren, Sigrid, var en Asgautsdatter.Er det noen som har tilgang på skiftet - eller på annen måte kan kaste lys over Gunnars rette patronymikon?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 11 måneder senere...
Gjest Grethe Flood

For orden skyld, her er dødsfallet til Tor i 1717 - Telemark fylke, Vinje, Ministerialbok nr. I 1 (1717-1766), Døde og begravede 1717-1719, side 136. Permanent sidelenke:  [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7998&idx_id=7998&idx_listetype=bg&idx_kjonn=&uid=ny&idx_side=-2>Lenke Permanent bildelenke: LenkeHer kan du finne skiftet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.