Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Eva Helene Erntsen

[#63080] Navneregister for Kinn S&F

Recommended Posts

Guest Eva Helene Erntsen

I navneregistrene for Kinn S&F er det henvist til Kinn kirkebok for denne vielsen nr 9:[url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=6894&idx_id=6894&uid=ny&idx_side=-59>LenkeBrudeparet er her kalt for Bernt Pettersen og Nille Olsdtr. Hvis vi ser på samme vielsen i Bru/Svanøy (Kinn) nr 3LenkeSå ser en at brudgommen er ført med Bertel som skal være riktig navn. Dåpen hans er her nr 12:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Toril Osther

Navneregistrene er ment å være et register til kirkebøkene, en avskrift av navnene presten har ført inn. Det ville ha vært et helt annet prosjekt hvis vi skulle kontrollere hver enkelt person opp mot andre kirkebøker og andre handlinger. Det er ikke uvanlig at presten skrev feil navn. Nylig hadde jeg et tilfelle, som skaffet meg mye hodebry, der presten skrev at brudens far het Gunnar i stedet for Hans! Glad for at du har nytte av listene, og er takknemlig for tilbakespill.Hilsen Toril

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.