Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Eva Helene Erntsen

[#63080] Navneregister for Kinn S&F

Recommended Posts

Gjest Eva Helene Erntsen

I navneregistrene for Kinn S&F er det henvist til Kinn kirkebok for denne vielsen nr 9:[url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=6894&idx_id=6894&uid=ny&idx_side=-59>LenkeBrudeparet er her kalt for Bernt Pettersen og Nille Olsdtr. Hvis vi ser på samme vielsen i Bru/Svanøy (Kinn) nr 3LenkeSå ser en at brudgommen er ført med Bertel som skal være riktig navn. Dåpen hans er her nr 12:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Toril Osther

Navneregistrene er ment å være et register til kirkebøkene, en avskrift av navnene presten har ført inn. Det ville ha vært et helt annet prosjekt hvis vi skulle kontrollere hver enkelt person opp mot andre kirkebøker og andre handlinger. Det er ikke uvanlig at presten skrev feil navn. Nylig hadde jeg et tilfelle, som skaffet meg mye hodebry, der presten skrev at brudens far het Gunnar i stedet for Hans! Glad for at du har nytte av listene, og er takknemlig for tilbakespill.Hilsen Toril

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.