Gå til innhold
Arkivverket

[#63445] Einar Nikolaisen og hustru Karen. Hamar.


Gjest Unni Knudsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Unni Knudsen

Hei. Er et noen som kjenner til denne familien på Hamer eller i omengen. Einar Nikolaisen gift med Karen, vet ikke når de er født, men før 1900, etter årstallene på barna. Barn: Arne født før 1915, Rolf Willy f.1915,Arvid og Kjell. Disse skal være født på Hamar?? Har lett i Kirkebøker men uten resultat.Rolf Willy giftet seg med, Solveig Kristine Hansen, f, 1912 i Relingen, må være Rælingen. (Finner ikke krk bok for dette stedet). Deres første barn ble født i Hedeum. Håper at noen kan være til hjelp med dette. Mvh. Unni Knudsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unni Knudsen

Fra et prestekontor har jeg fått opplysninger om at Rolf Willy Nikolaisen er født på Hedemarken. Det er nok en del krk bøker å gå igjennom det.Mvh. Unni Knudsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unni Knudsen

Tusen,tusen takk til deg Carsten, dette var kjemetopp. Kan jeg spørre hvilken kirkebok du har funnet vielsen i og dåpen til Kjell Wilhelm. Mulig at det står der men finner ikke ut av det. Det stemmer at de hadde to barn fra før, Arne og Rolf Willy.Mvh. Unni Knudsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.