Gå til innhold
Arkivverket

[#63468] Kirkebok A10 Rødøy og Meløy 1860 - 1877, mangelende indeksering?


Gjest Remi Pedersen
 Del

Recommended Posts

Gjest Remi Pedersen

Denne boka er sokneinndelt med døpte Rødøy fra fol. 1 og døpte Meløy fra fol. 90.Det er bare Rødøy sin del som kommer fram under de skannede kirkebøkene, Meløy sin del er gjemt bakenfor og er ikke indeksert.Kan dere indeksere denne slik at den kommer fram som Rødøy / Meløy 1860-1877 Ministerialbok.På forhånd takk.Hilsen Remi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Alle sidene er indeksert - i den forstand at det er lagt på metadata på samtlige sider.Men indekseringen går bare på listetype og årstall, for eksempel 'fødte og døpte 1860', og ikke på sogn. Det er et problem i sognedelte bøker. Både folio 1 (Rødøy) og folio 90 (Meløy) er indeksert som 'fødte og døpte 1860', men fordi det alltid er det laveste sidetallet/foliotallet som slår inn i vår automatisk genererte innholdsfortegnelse (Lenke), blir Meløy 'gjemt', som du skriver.Nå står det en merknad om at boka er sognedelt i merknadsfeltet til innholdsfortegnelsen, så vi er visst klar over denne fra før. Det som må skje, er at bildeserien som utgjør denne kirkeboka, må deles i to. Dette er såpass komplisert at det bare er et par personer som kan gjøre dette på en ryddig og effektiv måte. Derfor har denne og noen flere bøker kun fått merknader om sognedeling, i påvente av ledig tid til å få sognedelt boka.Takk for tilbakemeldinga. Vi håper at boka kan sognedeles snart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.