Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Solfrid Vestaberg

[#63479] Hvor er Tormod Olsen født?

Recommended Posts

Gjest Solfrid Vestaberg

Tormod Olsen f. ca 1886 med foreldre Alida Sophie Aanensen gift med Martin Olsen. Tormod sine søsken Alida Sofie Olsen f. 12 jan 1884 og Jakob Ingvald Olsen f. 08 jan 1887 er begge registrert født i Bergen, men hvor er Tormod født? Jeg finner han ikke registrert født i Bergen og ei heller i 1900 folketellingen.Han emigrer til USA 05 mar 1907 til Illinois, registrert som ugift og skrædder. Han ankommer 17 mar 1907 Ellis Island med Skipet Campania fra Liverpool i England.1900 census så er han registrert som tailor og ugift.1910 census så bor han i 1436 N Maplewood Av, Cook, Chicago, Illinois.1912 så emigrerer hans mor Alida Olsen og hans niese Elfrida Aamodt hvor de har oppgitt han som den de skal til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars Ove Wangensteen

Her er familien i FT 1891 Bergen, men Tormod mangler.Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Solfrid Vestaberg

Med litt nytekning så kan det se ut som jeg fant løsningen selv. LenkeTormod Olsen f. 1837 er bror til Martin Olsen. Tormod fikk en sønn i 1886 som han kalte Tormod, tror nok det er denne Tormod Alida Olsen og Elfrida Aamodt reiste til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.