Gå til innhold
Arkivverket

[#63479] Hvor er Tormod Olsen født?


Gjest Solfrid Vestaberg
 Del

Recommended Posts

Gjest Solfrid Vestaberg

Tormod Olsen f. ca 1886 med foreldre Alida Sophie Aanensen gift med Martin Olsen. Tormod sine søsken Alida Sofie Olsen f. 12 jan 1884 og Jakob Ingvald Olsen f. 08 jan 1887 er begge registrert født i Bergen, men hvor er Tormod født? Jeg finner han ikke registrert født i Bergen og ei heller i 1900 folketellingen.Han emigrer til USA 05 mar 1907 til Illinois, registrert som ugift og skrædder. Han ankommer 17 mar 1907 Ellis Island med Skipet Campania fra Liverpool i England.1900 census så er han registrert som tailor og ugift.1910 census så bor han i 1436 N Maplewood Av, Cook, Chicago, Illinois.1912 så emigrerer hans mor Alida Olsen og hans niese Elfrida Aamodt hvor de har oppgitt han som den de skal til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solfrid Vestaberg

Med litt nytekning så kan det se ut som jeg fant løsningen selv. LenkeTormod Olsen f. 1837 er bror til Martin Olsen. Tormod fikk en sønn i 1886 som han kalte Tormod, tror nok det er denne Tormod Alida Olsen og Elfrida Aamodt reiste til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.