Gå til innhold
Arkivverket

[#63559] Tydning av kirkebok Tana


Gjest Anne-Rita Kolberg
 Del

Recommended Posts

Gjest Arnstein Rønning

Hun er vel kanskje født i Vesterthanen (Vestertana).Far: Ole Persen Ra...? Ravna er vel et samisk fornavn, men dette kan ligne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Liv-Inger Jørgensen

Ravna Olsdatter, søfinpige, er født i Vesterthanen (Vestertana). Det ser ut som farens etternavn begynner på R, og da kan han hete Ole Persen Ravna (Ravna er både et samisk for- og etternavn). Men jeg er i tvil, synes jeg ser en 'i' i etternavnet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Liv-Inger Jørgensen

Hei igjen! Søker du på RHD [url="http://www.rhd.uit.no/kirkebok/kirkebok_sok.aspx>http://www.rhd.uit.no/kirkebok/kirkebok_sok.aspx og fyller ut fornavn: Lars og etternavn: Asla og krysser av for dåp og Lebesby, vil du få opp mange barn for paret Lars Aslaksen/Aslachsen og Ragnele/Ragnilde Karen Pedersdatter i Bonakas. Din Per Larsen er nok det barnet som er født 1811 og som står uten navn. Og her finner du ekteskapet til Lars Aslachsen og Ragnele Pedersdatter i 1806

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Fors

Ole Pedersen (Ravne) og Ane Sarachsdatter ble gift 4. p. Trin 1814. Ane f. 1790 var datter til klokker i Tana Sarach Sabbasen og Karen Pedersdatter.Ved f.t. 1801 i Kjøllefjord bor en Ole Persen Ravn der, han er 15 år og sønn til reineier Per Persen Ravn og Bereth Olsdatter. Men om han er den rette er usikkert, fordi det vet giftermålet blir opplyst at han var fra Vestertana.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.