Gå til innhold
Arkivverket

[#63604] Tyding av kirkebok Lesja (Ø. Folldal) 1845


Gjest Reidar Oddløkken
 Del

Recommended Posts

Gjest Torodd Kinn

Kan alltids prøve:Om brudgommen: frå 'Furuhovdet', 40 år, son av 'Hans Olsen'.Om brura: frå 'Rykhuus, Dovre', 30 år, dotter av 'Jørgen Pedersen'.Forlovarar: 'Jørgen Skrukstad, Ole Frisvold'Lysing 17., 25. og 31. augustLysing teken ut av 'Jørgen Hage'Dei to neste kolonnane inneheld datoar. Samanlikn med andre kyrkjebøker for å finne ut kva dei tyder.Kolonnen lengst til venstre opplyser om at brudgommen har lagt fram lensmannsattest av 19. januar 1938 for at det ikkje var noko etterlate etter den første kona, 'Anne Johnsd.', som døydde i 1837.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Reidar Oddløkken

Tusen takk igjen Torodd, hjelpen var ikke langt unna nok en gang, det er jammen godt gjort å greie å tyde denne skrifta:-) Dette er et tipp-ledd så det er derfor det er litt artig å vite hva som står. Bruden var vi forøvrig borti i går. Takk, takk. mvh Reidar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.