Gå til innhold
Arkivverket

[#63917] Dødsfall 1917 i Bergen - opplysninger fra skifte


Gjest Lill Juelsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Lill Juelsen

Under Døde i Bergen finner jeg11267 223 Moe Peder Nov 02 1917Er det mulig å få opplysninger om når vedkommende er født og hvem/hva som står nevnt i skiftet?På forhånd takk.Vennlig hilsen Lill Juelsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Formuleringen i dødsfallsprotokollen er den som er sitert. I adresseboken fra 1920 er det ikke noen med etternavn Moe i Rebslagergt. 12, så foreldrene må ha flyttet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnulf Pedersen

Jeg ser at faren ved dåpen og ved dødsfallet er tømmermann og ikke konditor som Yngve Nedrebø skriver, men er det riktig Peder er dåpen hans på Fødselsstiftelsen her: Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=3706&idx_id=3706&uid=ny&idx_side=-232>Lenke Permanent bildelenke: LenkeHan er også ført i klokkerboken for Sandvikskirken, hvor det står at foreldrene har et barn fra før som lever. Permanent sidelenke: Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.