Gå til innhold
Arkivverket

[#64249] Kyrkebok for Gulen


Gjest Karl H. Meyer
 Del

Recommended Posts

Gjest Frank H. Johansen

Regner med du mener denne: LenkeSide 147-151 kommer to ganger etterhverandre. Men jeg syns det er forskjell på lysstyrken på dem. Her er det kanskje filmfotografen som har eksperimentert litt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Under mikrofilming ble det ofte gjort to opptak av samme side når lesbarheten var lav (pga utvannet blekk etc). Opptakene er gjort med ulike innstillinger, og hensikten var vel at skriften skulle være leselig på minst ett av opptakene. Ofte kan ett opptak være det beste for deler av ei side, mens det andre opptaket er best for resten av sida. Når det er gjort to opptak av samme side, er det derfor til beste for brukerne.Ulempen er at en ikke kommer til den sida en forventer ved å bruke knappene for å bla 5 og 20 sider ad gangen, men dersom en vet hvilket sidetall en skal til, er det også mulig å skrive dette direkte i boksen for sidetall og trykke enter/return på tastaturet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.