Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Karl H. Meyer

[#64249] Kyrkebok for Gulen

Recommended Posts

Gjest Karl H. Meyer

I kirkeboken for Gulen, Sogn og Fjordane, på 1920-tallet,er det mange dobbelsider spesielt konf.Karl H.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Frank H. Johansen

Regner med du mener denne: LenkeSide 147-151 kommer to ganger etterhverandre. Men jeg syns det er forskjell på lysstyrken på dem. Her er det kanskje filmfotografen som har eksperimentert litt?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Under mikrofilming ble det ofte gjort to opptak av samme side når lesbarheten var lav (pga utvannet blekk etc). Opptakene er gjort med ulike innstillinger, og hensikten var vel at skriften skulle være leselig på minst ett av opptakene. Ofte kan ett opptak være det beste for deler av ei side, mens det andre opptaket er best for resten av sida. Når det er gjort to opptak av samme side, er det derfor til beste for brukerne.Ulempen er at en ikke kommer til den sida en forventer ved å bruke knappene for å bla 5 og 20 sider ad gangen, men dersom en vet hvilket sidetall en skal til, er det også mulig å skrive dette direkte i boksen for sidetall og trykke enter/return på tastaturet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.