Gå til innhold
Arkivverket

[#64455] Hjelp til tydning kirkebok, Fjellberg


Gjest Anne Bjørlo Fiskå
 Del

Recommended Posts

Gjest arnvid lillehammer

For ordens skuld: Aurdal låg i Skjold prestegjeld, men Vats sokn, like sør for grensa til Ølen (Fjellberg prestegjeld). Vennleg helsing Arnvid L.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne Bjørlo Fiskå

Takk for at dere er så hjelpsomme, denne gangen var det feil Anna Johannesdtr. jeg fant, skulle til Anna Johannesdtr Sørehuglen, hadde oversett dette bryllupet - da det stod feil i bygdeboka(Kvinnherad 5), hun giftet seg i1823, ikke 1824 [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=11391&idx_id=11391&uid=ny&idx_side=-143>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Johan Arthur Hansen

Dette må være Anna Johannesdtr. f 1790 på Sørhuglen av foreldre Johannes Nilsson Sørhuglo 1757 - 1833 og Brita Samsonsdtr. Hystad f.1752 Anna ble gift med Morten Pedersson Dyrnes, Fjelberg 1795 - 1885. Foreldrene hans er:Peder Mortensson f.1760 og Mari Larsdtr.f.1760 Mvh. Johan Arthur Hansen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne Bjørlo Fiskå

Hei Takk for hjelpen. Det er nok rette personen, de har en pike som heter Brita. Er interessert i den videre generasjonen bakover. mvh Anne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.