Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tore Hansen

[#64510] kirkebøker for Vardø

Recommended Posts

Gjest Tore Hansen

Har vært i kontakt med menighetskontoret i Vardø ang.kirkebøker i fra 1908-1921. De var sendt til Statsarkivet. Når kan vi forvente at de blir scannet?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Prosjektet skanna kirkebøker dreide seg i utgangspunktet om å skanne kirkebøker fra mikrofilm. Riksarkivet ønsker naturligvis også å skanne kirkebøkene som er avlevert så nylig at de ikke er mikrofilmet, og også kirkebøker som blir avlevert i framtida. Tidligere i 2008 har vi i så måte skannet en del yngre kirkebøker direkte (papirskanning), vesentlig fra Statsarkivet på Hamar, men også noe fra statsarkivene i Oslo og Kongsberg.I 2009 er vi imidlertid nødt til å sette papirskanningsressursene inn på å fullføre skanninga av tinglysningsmateriale. Innhenting av nylig avlevert kirkebøker fra Statsarkivet i Tromsø for skanning kan derfor tidligst bli aktuelt i 2010.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore Hansen

Godt Nyttår! Endelig 2010 og vi venter i spenning!mvh Tore Hansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.