Gå til innhold
Arkivverket

[#64510] kirkebøker for Vardø


Gjest Tore Hansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Tore Hansen

Har vært i kontakt med menighetskontoret i Vardø ang.kirkebøker i fra 1908-1921. De var sendt til Statsarkivet. Når kan vi forvente at de blir scannet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Prosjektet skanna kirkebøker dreide seg i utgangspunktet om å skanne kirkebøker fra mikrofilm. Riksarkivet ønsker naturligvis også å skanne kirkebøkene som er avlevert så nylig at de ikke er mikrofilmet, og også kirkebøker som blir avlevert i framtida. Tidligere i 2008 har vi i så måte skannet en del yngre kirkebøker direkte (papirskanning), vesentlig fra Statsarkivet på Hamar, men også noe fra statsarkivene i Oslo og Kongsberg.I 2009 er vi imidlertid nødt til å sette papirskanningsressursene inn på å fullføre skanninga av tinglysningsmateriale. Innhenting av nylig avlevert kirkebøker fra Statsarkivet i Tromsø for skanning kan derfor tidligst bli aktuelt i 2010.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.