Gå til innhold
Arkivverket

[#64708] Kollavåg eller Kollevåg - hvor er det ?


Gjest Rolf Lindstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Rolf Lindstad

Jeg har en ane ved navn Kari Danielsdatter Kollevåg som giftet seg i Fana den 2.7.1751 (Lenke) med Hans Jensen Røe i Fana. (bygdebok 4. side 604).Er det noen som kan gi et hint hvor Kari Danielsdatter Kollevåg kan være fra?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rolf Lindstad

Takk for raskt svar!! Vanskelig å se om det er Daniel Bårdsen (3) som er hennes far, men det finnes en Bård Danielsen Kolevågen bosatt i 1756 på Søre Hjellestad i Fana, så kanskje dette er en bror... Jeg får lete litt til med utgangspunkt i Askøy :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Oddvar Søreide

Her er Kari døpt [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=57&filnamn=dp12011668&gardpostnr=20724&personpostnr=60464&merk=60464#ovre>Lenke Her er broren Baar døpt Lenke Her er broren Anders døpt Lenke Her er søstera Bodel døpt Lenke Her er ei Bottche Danielsdatter Kollevåg konfirmert, sikert Bodel Lenke Her døde nok faren til Kari

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.