Gå til innhold
Arkivverket

[#64716] Dødsmelding Bergen 1930 (Pedersen)


Gjest Lars E. Øyane
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Sivert Olai Pedersen, fødd i Bergen 11.2.1865, er truleg mannen som døydde i Bergen 25.11.1930 (side 230).Er det mogeleg å få greie på:* Kva yrkestittel hadde Sivert ved dødsfallet?* Ervingane hans?* Om kona Mathilde Magdalene f. Nygaard (f. 10.6.1867) er nemnd, er det oppgjevi nokon dødsdato for ho?I 1912 budde Sivert og Mathilde på ''kvisten'' i Nygårdsgaten 84a. Dersom Mathilde ikkje er nemnd i dødsmeldingi til Sivert, kanskje det let seg gjera følgja ho i Folkeregisteret?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Han var fhv. kommunearbeider og etterlot seg enke Mathilde, Ivar Åsensgt. 2a, og broren Rasmus Pedersen Leivestad, Hundvin.Enken Mathilde giftet seg igjen i Årstad 5. mai 1935 med Henrik Fredriksen, født 1863.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.