Gå til innhold
Arkivverket

[#64854] Død link Herøy / Herøy, 1893-1901, skannet klokkerbok


Gjest Otto Jørgensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Svein Warberg

Otto, hvor har du linken din fra? Siden den ikke ligger ute, ihvertfall ikke fra oss for øyeblikket. Spør fordi svaret ditt kan være mulig kilde til forbedringer av tjenesten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Otto Jørgensen

Den linken fant jeg opprinnelig via DIS-Norges oversikt. Desverre har de fjernet den ele linkenMen ser jeg nå på DA sine side [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_fylke=18&idx_kommune=Alle&idx_kilde=Alle&idx_periode=&idx_textsearch=&js=j>Lenke og velgerHerøy / Herøy: 1893-1901, Klokkerbok http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_id=3868 så er denne siden tom. Inge sikdereferanser (Innhold)Det samme Herøy / Nordvik: 1892-1900, Klokkerbok http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_id=15750Herøy / Nordvik: 1901-1917, Klokkerbok

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Til innlegg 4: At det står f.eks. 1893 (---) betyr ikke at siden er tom. Alle bøkene du viser til i dette innlegget er som de skal være, men ettersom de er paginert, er de heller ikke indeksert med sidetall.Til innlegg 5: Det er vel slik at feilen har oppstått hos oss, og at den har forplantet seg til DIS-Norges oversikt (og der står den fremdeles, selv om den ikke lenger lar seg søke fram hos oss). Det bør imidlertid nå være avklart at det dreier seg om den samme boka som Svein viser til i innlegg 2.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Otto Jørgensen

Greittil Pkt 5.Her har jeg ikke noe annet enn to linker og den ene er helt tom mens den andre har noe mer utfyllende tekst.Da anses dette som oppklartTakk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Det snek seg inn en meningsbrytende feil i mitt innlegg 6 - dvs et ord forsvant: '... men ettersom de IKKE er paginert, er de heller ikke indeksert med sidetall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.