Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tor Mathisen

[#64918] Oppslag i adressebøker Stavanger

Recommended Posts

Gjest Tor Mathisen

HeiEr det noen som har anledning å slå opp i adressebøker Stavanger ?? Jeg har på DIS sett at Jørg Eirik Waula kunne gjøre det, men han får jeg ikke tak i. Henrik Jæger Ebenhard Johansen f. 1861 i Brønnøy bodde i 1923 i Tougt. 27 i Stavanger. Jeg ser at det finnes adressebøker for seinere år, og spørsmål er om Henrik er å finne i disse ? Han hadde en sønn : Aleksander Julius f. 1897 Vennesla som jeg gjerne skulle ha visst mer om.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Rolf Erik Sanne

Jeg var innom Statsarkivet i Stavanger i dag. Den tidligste adresseboken som sto fremme i hyllene var 1929/1930-utgaven, her var ikke din mann eller hans sønn å finne. Neste gang jeg er der skal jeg sjekke om det finnes adressebøker for perioden 1924 tom 1928 på bakrommet. Sjekket videre en perm med utklipte dødsannonser, Dødsfall i Rogaland 1916-1930. Heller ikke her fant jeg Henrik J. E. Johansen.mvh Rolf

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.