Gå til innhold
Arkivverket

[#65124] Elisabet Eriksdtr gift i Bø sine foreldre


Gjest Steinar Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Anne J. Engmo

Har du klart å tyde det som står foran navnet Erich Olsen,ved Elisabeth`s dåp ? Begynner å lure på om det står 'gift mand',men det er bare gjetting. Den Erich Olsen på folketellinga 1865,er gift med ei Christiane Hansdatter i 1826. De får datteren Signil samme år som Elisabeth blir født:Lenke Folketellinga 1865 sier at Signil skal være født ca.1835,men i 1875 står riktig alder på henne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Steinar Olsen

heida er det tydeligvis to Erik Olsen i Hadsel på dette tidspunktet, eller ble han gift etter Elisabets dåp.så til pige Christina Olsdtr. som ble konfirmert etter Elisabets dåp og som presten ikke har skrevet foreldre på bare at de er døde og noe annet som jeg ikke klarer å tyde legger inn lenken på nytt Lenkehun er på høyre side ikke så langt nede på siden.Steinar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Johan I. Borgos

Kristianna Olsdtr var datter av Ole Hanssen (1758-1812) og Elisabeth Pedersdtr (1763-1816), Vik/Hadsel, og blei døpt 08.07.1804. Hennes to eldre søsken Hans Olsen og Maren Olsdtr sto faddere for barnet hennes. Hun gifta seg i 1833 med Jørgen Jenssen på Fleines/Hadsel.Erik Olsen (1795-1873) er rett identifisert, han gifta seg i 1818 med Kristianna Hansdtr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Steinar Olsen

heifint å vite, hadde Erik mog hans kone fra før. har er født 1/2 1796 i Talvik, Han ble døpt 2 Søndag i Faste Conf 1796. (se RHD kirkebok for Talvik/Alta) og for de som treenger dethans foreldre er Ole Ingebrigtsen og Guri OlsdtrSteinar Olsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.