Gå til innhold
Arkivverket

[#65393] Navnekonflikt Haus, Hordaland, Jens Olsen eller Monsen


Gjest Litta Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Litta Olsen

HeiJeg har en kar ved navn Mons Jensen og ved hans vielse med Ingebor Nilsdatter i 1861 er hans far Jens Monsen. det samme ved hans første ekteskap.Men ved det som jeg mener må være hans dåp i 1828, står der Jens Olsen LenkeI 1865 bor han med familien og en Jens Olsen/Barbru Monsdatter. På FS står der Jens Olavson.......Er takknemlig for alle innspill!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnfrid Mæland

Hei,Har du lenker til de to ekteskapene?Haus-soga er jo ingen primærkilde, men der er Jens Olsen Romslo og Barbru Monsdatter Ytre Songstad med fem barn, deriblant Mons 1828-1895.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnfrid Mæland

Jeg skjønner ikke dette, for ved vielsen i 1855 heter faren Jens Olsen Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=1912&idx_id=1912&uid=ny&idx_side=-39>Lenke Permanent bildelenke: LenkeMens det i 1861 trolig er en forveksling med morens farsnavn Permanent sidelenke: Lenke Permanent bildelenke: Lenkeog her er også konfirmasjonen, så dette skulle vel være greit: Permanent sidelenke: Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.