Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Aase R Sæther

[#65533] Skifte i Gloppen; Jetmund Abrahamson Hauge

Recommended Posts

Gjest Aase R Sæther

Eg skulle gjerne sett arvingar og eventuelle formyndarar/verjer i dette skiftetJetmund Abrahamsen Hauge Gloppen 381b 17 1781-1785Føreligg det planar om å legge ut skifteprotokollane på same måte som kyrkjebøkene? Denne Nordfjord-protokollen er mykje etterspurd her i forum, ser eg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Jetmund Abrahamsen Hauge Gloppen 381b 17 1781-1785. Skiftet holdt hos Jetmund Abrahamsen og kona Johanne Gabrielsdatter 3. oktober 1783, begge i live, til barna Abraham, Joen og Elias. Foreldrene tok kår hos sønnen Abraham.Føreligg det planar om å legge ut skifteprotokollane på same måte som kyrkjebøkene? Ja, og indekseringen skal starte opp tidlig i 2009, slik at jeg forventer at materialet blir tilgjengelig på nett i løpet av kort tid, rimeligvis til store glede for mange.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Aase R Sæther

Det var svært gledeleg å høyre - mange takk for svar!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.