Gå til innhold
Arkivverket

[#65657] Sandar / Sandefjord.


Gjest Kjell Håkestad
 Del

Recommended Posts

Gjest Kjell Håkestad

Sandar / Sandefjord Kirkebok. LenkeHvor finner jeg Diverse protokoll. Er den ikke skannet ? 1 1709-1871 05 Avskrift, utdrag av MINI 1-9.Med hilsen Kjell.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Denne protokollen er skanna, men ikke indeksert. Normalt er det statsarkivet med depotansvar for den aktuelle protokollen som indekserer, blant annet for å kunne sammenholde med originalen underveis. I dette tilfellet skulle en tro at protokollen befant seg på Kongsberg, men det gjør den visst ikke. Protokollen er ikke en del av Sandar sogneprestarkiv.I så henseende faller den for så vidt utenfor kirkebokprosjektet, og den erstatter heller ikke tapte kirkebøker.Det skulle likevel ikke være noe i veien for at vi kan få den indeksert ved Riksarkivet ved anledning.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Håkestad

Takk for svar.Siden protokollen er skannet ville det være rimelig at den ble indeksert og lagt ut på vanlig vis, da den inneholder ting som burde være av interesse for de fleste,På forhånd takk. Kjell.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Svein Warberg

Nå er den indeksert og vil være på nett fra i morgen. Noen sider fra den dekket også Nøtterøy og Tjøme. Disse er fraskilt og vil fremstå som egen bok.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.