Gå til innhold
Arkivverket

[#65721] Hitra/Frøya: Hvem var far til Laura Eline Larsdtr.


Gjest Thor Erik Johansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Berit Knudsen

Storbratten/Storbrotten? Jeg tror ikke det står Ørkedalen/Orkdalen. Se på bokstaven over pige i dåpen. Jeg kan heller ikke se den aller første bokstaven i ordet, bare ane den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest John Tore Kvernmo

Hei!Kan det være Anna Bentsdatter som er i tjeneste her i 1865 [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=20&filnamn=f61617&gardpostnr=485&personpostnr=3404&merk=3404#ovre>LenkeDette kan være hun som døpes i Dolm kirke i 1835 nr. 3 her Anna Kjerstine, uekte, far Bent Bentsen Øjen og Kjerstia Christoffersdatter Bremvåg (?).Permanent sidelenke: Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Ikke dumt Dag. Øksendal ble vel skrevet Øxendalen før, og her er også et gårdsnavn som kan passe Lenke Det er i hvertfall en mulighet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Thor Erik Johansen

Tusen takk for mange flotte forslag.Øksendal tenkte jeg ikke på i det hele tatt..Finnes det noen form for bygdebøker el. for Øksendal.Jeg finner ingen som 'kan' matche i FT1865 som heter Lars Andersen og som er født i Øxendal. kandidat 1: [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/WebCens.exe?slag=visbase&sidenr=12&filnamn=f61561&gardpostnr=110&personpostnr=719&merk=719#ovre>Lenke - litt ung? 20 år..(dvs 18 år når han ble far, ganske langt unna 'hjem') kandidat 2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.