Gå til innhold
Arkivverket

[#65765] Feil i databasen for folketelling 1865?


Gjest Egil Russøy
 Del

Recommended Posts

Gjest Egil Russøy

På øya Hillersøy i Batalden (Gardsnamn 1865 Hellerø) er det i databasen for FT 1865 (side 289) gjort oppføringar som må være feil.På Gardpostnr. 424 er det oppført Madshenrik Østensen med kone og fire barn. Alle barna med etternamn Madshenriks/-d. [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=5&filnamn=f61437&gardpostnr=424&merk=424#ovre>LenkePå Gardpostnr. 425 er det oppført to jenter (Anne 27 og Jørgine 25). Begge også med etternamn Madshenriksd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Originalen ligger i Riksarkivet, men vi har fotokopi, og den viser klart og tydelig 'Anne Madshenriks' og 'Jørgine Madshenriksdr'!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Torbjørn Hillersøy

Hei! Mads Henrik vart gift 1848, og Mads vart gift 1839, så du har nok rett! Mads Henrik vart rett nok gift ein gong før i 1834, men hadde berre ei dotter; Karine Andrea, fra det ekteskapet.helsing Torbjørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.