Gå til innhold
Arkivverket

[#66137] Søker Mari Christensd


Gjest Jan Ove Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Jan Ove Olsen

Jeg finner ikke Mari Christensd,sin dåp i Søndre Land ca 1729/30, hun er gift med Johan Madsen og står i folketellingen for 1801 sammen med mannen og da er hun 72 år,men det kan være feil,men jeg har problemer med skrifta i kirkeboka for Land 1708-1732, for jeg finner heller ikke noen med navnet Christen som har fått barn i perioden 1728 til 1731.Derimot finner jeg en Mari Christensen kofirmert i 1746 16 år gamel,men har også problemer med navnet på gården der hun bor da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Jeg klarer ikke alle bokstavene, men tror gården er Aadnæs eie i Fluberg. Døtrene Siri og Anne ble født på Aasen og døpt i Fluberg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ann-Mary Engum

Vielsen mellom Johan Mads: Aaseneie og Mari Christensd i 1766(høyre side): [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=9354&idx_id=9354&uid=ny&idx_side=-108>Lenke Johan Maddsen Aaseneie / Mari Christensdtr. : 15 okt forloverne er : Torgrim Nærbye og Lars Aasenhttp://www.slektsforskerhjelp.com/1763.htm Mari og Johan fikk barna:Siri,døpt 12 juli 1767: LenkeFra kirkeboken: Lenke Anne,døpt 1 jan 1770: LenkeFra kirkeboken:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Ove Olsen

Det er en misforståelse her, det jeg er ute etter er når Mari sin dåp er, og hvem som er faren, alt det andre har jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.