Gå til innhold
Arkivverket

[#66542] Fødte og døpte jenter Kragerø 1832-1847


Gjest Kristinn Hegna
 Del

Recommended Posts

Gjest Kristinn Hegna

...og i Klokkerboken i samme periode står det på innholdssiden at døpte jenter 1844 begynner på side 112. Og det stemmer forsåvidt, men det fortsetter på side 222, og det er litt vanskelig å finne fram til uten videre Lenke Kristinn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Til innlegg 1: Denne boka er altså kjønnsdelt, i alle fall for visse listers vedkommende. Indeksering med kjønnsdelte lister var en mulig som ikke var utviklet tidlig i prosjektet, slik at dette forekommer i en del av de bøkene som først kom på nett. Vi har imidlertid muligheten til å omindeksere denne boka, og det vil bli gjort ved anledning.Til innlegg 2: Slike hopp kan vi ikke gjenspeile på innholdssida, som genereres automatisk ved å vise det laveste sidetallet med f.eks. 'fødte og døpte kvinner 1844'. Men som oftest er det en henvisning på den aktuelle sida. Så også her, da det nederst til høyre på pagina 111 henvises til pagina 222 for fortsettelse (Lenke). Jeg vil også gjøre oppmerksom på at du i listemodus kan bla direkte fra pagina 111 til pagina 222 (listemodus får du ved å velge kirkeboktype og deretter listetype).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.