Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kjellaug Robberstad Petit

[#66898] Feil i lenka for pålogging

Recommended Posts

Gjest Kjellaug Robberstad Petit

Jeg får opp dette når jeg ville forandre på min påloggingsinformasjon: 'Ukjent debattforum. Kanskje det er feil i lenkja du går inn frå? Ta kontakt med Digitalarkivet på digitalarkivet@arkivverket.no.' mvh Kjellaug R.P.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Knut Olav Holvik

Om du klikker på 'nytt innlegg' eller 'legg inn nytt tema' vil du få samme mulighet til å gjøre endringer. Lenkene derfra fungerer som de skal.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjellaug Robberstad Petit

OK, takk sakl du ha. Synest navnet mitt var litt langt!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjellaug Robberstad Petit

Nei, det virker ikke der heller verken fra 'nytt innlegg' eller 'nytt tema' - ihvertfall får jeg opp de samme feilmeldingen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Eg har prøvt med alle dei kombinasjonar eg kan koma på; ingen feil. Ser for meg ut som om det er ein cookie som er på avvgar. har du prøvt å restarta nettlesaren/maskina di?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjellaug Robberstad Petit

ja, det har jeg. Men det er det samme. Ikke noe egentlig problem for meg da så lenge jeg kan logge på!!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Men det er for meg! Eller i alle høve eit mysterium eg gjerne vil ha løyst. Kan du leggja inn urleen du får opp når det går galt, så kanskje eg kjem litt nærare mysteriet?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjellaug Robberstad Petit

Her er den: LenkeDessuten kommer det jo opp en norsk feilmelding som jeg kopierte over.Jeg har Vista, men det skulle vel ikke ha noen innflytelse. la nå ikke dette gå ut over nattesvevnen din da!Skal se om det går an å forandre det på jobben i morge da jeg har en fritime, i så tilfelle er det noe mystisk med min maskin!!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Då fann eg ut av det. Eg har tydelegvis alltid forandra namn m.m. frå boksen der eg legg inn innlegg/tema, aldri frå innloggingsboksen og dermed ikkje oppdaga at det mangla noko i lenkja der. Som no er kome på plass. Takk skal du.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjellaug R Petit

Og jeg som nett skulle til å si at feilen nok var på min maskin ettersom det virket her på skolen.Men jeg var glad for å se at det ikke var maskina mi allikevel. Fint at det ble ordnet da.Takk skal DU ha-:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×