Gå til innhold
Arkivverket
Gjest odd jakobsen

[#67029] Kirkebok fra Kampen, Oslo

Recommended Posts

Gjest odd jakobsen

Er kirkeboka fra Kampen i Oslo med födte og döpte komplett skanna fra år 1893, eller kan det mangle sider?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Mette Værnes

Hei OddEtter det jeg kan se ligger det kirkebøker og fødselsregistre fra Kampen over fødte/døpte ute på nett fra 1880 og til 1935. Om det eventuelt skulle være sider som er glemt/utelatt filmet i noen av disse bøkene fra denne tidsperioden, er det fint om vi får beskjed sånn at manglene kan noteres og legges til ved en seinere anledning.Mvh Mette Værnes

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Kirkebøkene er normalt paginerte (har sidetall) i øvre høyre hjørne, ofte også i øvre venstre hjørne. Ved å følge med på disse, burde det være mulig å se om det mangler sider.Dersom pagineringa mangler, er en annen mulighet å kikke på løpenummeret foran hvert barn. Dersom for eksempel siste barn på ei side er nr. 54, og første barn på neste side er nr. 62, er det et tegn på at sida med nr. 55-61 mangler. Vær oppmerksom på at det ble brukt egne løpenummer for gutter og jenter.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.