Gå til innhold
Arkivverket

[#67135] Folketelling 1875 for Nes i Akershus


Gjest Bjarne Birkrem
 Del

Recommended Posts

Gjest Bjarne Birkrem

Jeg ser at folketellinga for 1875 fra Nes på Romerike er blant de forholdsvis få 1875-tellingene fra Akerhus som ikke er lagt ut på nettet. Betyr dette at den er blant de tellingene som har gått tapt, eller kommer den til å bli lagt ut etterhvert?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Det foreligger ikke en konkret plan om å ferdigstille 1875-tellingen fra Arkivverket sin side. Men Digitalarkivets registreringsenhet i Stavanger arbeider for tiden med tellingslistene for Rogaland. Vi tar også imot 1875-registreringer til Digitalpensjonatet.Jeg vil ikke tro listene mangler for Nes. RHD har foretatt et 2% registrering av området for forskningsformål.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Dette var jo veldig gledelig nytt!Det ser ut som det skal ligge hos Familysearch? Men vi håper DIS-Norge har lyst til å ha en kopi hos Digitalarkivet også.Uansett, veldig bra tellingen blir registrert ferdig og kjekt å få informasjon om dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.