Gå til innhold
Arkivverket
Gjest erling t. endresen

[#67182] Oppslag Finnøy, Fogn, gnr.37, br.nr. 14, Eskeland

Recommended Posts

Gjest erling t. endresen

Hei.Gjennom opplysninger i tema 67148 ser det ut til at Margrethe f. ca. 1922 i Stavanger, datter til Tonning og gerda Lomeland, skal være gift med en Eskeland og at de bosatte seg på Fogn.I Norges Bebyggelse Rogaland midtre del s 51 finner jeg en familie, Anders og Hanne Eskeland, med 11 barn, hvorav en av sønnene kunne være en aktuell mann til Margrethe.Opplyser bygdeboken for Finnøy, Fogn, noe om denne familien?Det er Margrethes fødselsdata (tid og sted) samt hennes foreldre og event. barn som er intereeant for meg.Har trålet dåpslistene i Stavanger, uten å finne henne døpt der.mvhErling T

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ket Henriksen

Finnøy Gards- og Ættesoge III - side 189 - Runestad, bnr 24 Bang:Arthur Bang Eskeland har skjøyte tgl. 1973 20.08, f.1917 (br.nr. 14), d.1993. Gift med Margrethe Lomeland f.1921. Hun bor her i 1997.Barn: 1.Alice f.1943. Bor i Oslo. 2.Geir f.1955. Bor i Luster.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest erling t. endresen

Bingo! Takk skal du ha for oppslaget.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.