Gå til innhold
Arkivverket

[#67218] Tord Trondsson, ca 1330 ? - etter 1403


Gjest Thor Atle Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Thor Atle Olsen

Vitnebrev av 12. juni 1403 om fullmaktsgivning. Hustru Gudrun Tordsdatter og jomfru Gyrid Torbergsdatter på egne og sin søster Sigrids vegne gav Tord Trondsson fullt ombud til å opptre på deres vegne med hensyn til deres farsarv.Denne Tord Trondsson var vel far til Gudrun Tordsdatter? og hvem var denne Tord Trondsson?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore H Vigerust

Selvfølgelig var ikke Tord Trondsson far til Gudrun. Gudrun hadde jo fått farsarv. Hennes far var altså død, og kan ikke opptre i live i ombud for en datter som ha arv etter ham.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Thor Atle Olsen

Ok, takk Tore. Tenkte ikke så langt. Tolket det egentlig slik at det var ektefellen til hustru Gudrun som var død og at hennes far igjen fikk ombud til sine barnebarns farsarv. Gudrun er vel mor til Gyrid og Sigrid ?Men vet en hvem denne Tord var og vet en hvem som da var far til Gyrid og Sigrid?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.