Gå til innhold
Arkivverket

[#67227] Ertshus,Soknedal,Ole Pedersen f ca 1672


Gjest Bjørn Even Veie
 Del

Recommended Posts

Gjest Bjørn Even Veie

Hei, eg er ute etter litt meir opplysningar om Ole Pedersen d.y Ertshus, f ca 1672.Han er vel f på Hage, enten gnr 443 eller 444. Hans far var iflg. Soknedal b.bok Peder Olsen Vollum,(ca. 1639-ca. 1693).Ole Pedersen hadde 4 barn fra 1716 til 1729- der er far oppgitt som Ole Hage. Sp.mål som følger: 1. Når og kor vart Ole Pedersen g.m Ingerborg Eriksdtr, (1685-1770)?Når og kor henne vart Ole Pedersen begravet?Håper nokon har oversikt, har ikkje klart å finne det ut... Kanskje er det slik at Ole Pedersen ikkje er på Hage heile tida?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Boel Pettersson

Hej Björn ! Jag blev intresserad av ditt efternamn. Veie är inte så vanligt och det finns på min mammas sida. Hon är norsk och född i Verdal. Jag har fått lite uppgifter på några med namnet veie. Kan jag få din mailadress så kan vi se om vi får ihop det på något sätt? Bästa H Boel

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.