Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Eva Vedahl

[#67265] Østre Øyestad i Trøgstad

Recommended Posts

Gjest Eva Vedahl

Er det noen som kjenner til gården Østre Øyestad i Trøgstad. Tror at min aner kommer derfra. Kvinnen het Thore Olsdatter f. 1769 i Trøgstad. I kirkeboken for Trøgstad, står hun nevnt som Tora Olsdatter, gift 25.10.1800, med Lars Simensen Gangnes fra Høland. thore og Lars bodde på Gangnes i Høland og hadde en datter som het Susanna. Jeg har funnet ut at Thores far het Ole Amundsen f. ca. 1737, og bodde på Østre Øyestad i Trøgstad, der han var gårdbruker. Er det noen som vet noe mer om slekten bakover?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Petter Vennemoe

Har registrert Thore Olsdatter som døpt 25.08.1771 i Trøgstad, av foreldre Ole Amundsen og Ragnhild Larsdatter, som giftet seg 12.02.1764 i Trøgstad. Ole har jeg som døpt i Høland 09.07.1739 av foreldre Amund Hallesen Bergsjø og Thora Svendsdatter fra Sandem. Ragnild har jeg som døpt 05.05.1729 i Trøgstad av foreldre Lars Christensen Høntorp og Gunnor Torersdatter Outen, alt i følge kirkebøkene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Eva Vedahl

Takk for svar. Da er vel kanskje Ole av den kjente Bergsjøslekten?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.