Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Eva Vedahl

[#67265] Østre Øyestad i Trøgstad

Recommended Posts

Guest Eva Vedahl

Er det noen som kjenner til gården Østre Øyestad i Trøgstad. Tror at min aner kommer derfra. Kvinnen het Thore Olsdatter f. 1769 i Trøgstad. I kirkeboken for Trøgstad, står hun nevnt som Tora Olsdatter, gift 25.10.1800, med Lars Simensen Gangnes fra Høland. thore og Lars bodde på Gangnes i Høland og hadde en datter som het Susanna. Jeg har funnet ut at Thores far het Ole Amundsen f. ca. 1737, og bodde på Østre Øyestad i Trøgstad, der han var gårdbruker. Er det noen som vet noe mer om slekten bakover?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Petter Vennemoe

Har registrert Thore Olsdatter som døpt 25.08.1771 i Trøgstad, av foreldre Ole Amundsen og Ragnhild Larsdatter, som giftet seg 12.02.1764 i Trøgstad. Ole har jeg som døpt i Høland 09.07.1739 av foreldre Amund Hallesen Bergsjø og Thora Svendsdatter fra Sandem. Ragnild har jeg som døpt 05.05.1729 i Trøgstad av foreldre Lars Christensen Høntorp og Gunnor Torersdatter Outen, alt i følge kirkebøkene.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Eva Vedahl

Takk for svar. Da er vel kanskje Ole av den kjente Bergsjøslekten?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.