Gå til innhold
Arkivverket

[#67327] Farfar


Gjest Irene Malm
 Del

Recommended Posts

Gjest Mariann Stokken

Det står iallfall feil f.dato på Martinius i FT.Her er dåpen: LenkeVenleg helsing Mariann. PS:var inne og såg på dine tidlegare tema, såg at du hadde ikkje takka for hjelpa til dei som har svart deg. Reknar med at det berre er ein forgløymelse?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ann-Mary Engum

Maren ble født på Aasen,og døde 2 dager gammel.Her er Tollef og Johanne i 1865.Det står at Johanne er født i Herum: [url="http://129.177.171.80/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=6&filnamn=f60812&gardpostnr=314&personpostnr=1904&merk=1904#ovre>LenkeLurer på om Tollef Olsen og Kona Johanne Marie fikk en datter i 1866 også,med navnet Karen. Hun er født på Aasen Muligens er navnet på mora skrevet feil,idet hun står som Johanne Johnsdatter(nr 47)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristine Tangen

(3) Det minste man kan gjøre, er å takke pent for hjelpen man får.Det er også god skikk å skrive så utfyllende som mulig i tittel-feltet for innlegget. Hvem og hva innlegget dreier seg om, o.a.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.