Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Steinar Sandvik

[#67484] Ettersøkt: Elisabeth Oline Bratland, mor til Erna Heldal. (Hordaland)

Recommended Posts

Gjest Steinar Sandvik

Erna, som brukte etternavnet Heldal, ble døpt i Loddefjord kirke, 19. april 1916. Født 19. mars 1916. Moren turte ikke oppgi navn på barnets far.Jeg vet ikke hvem hennes mor, Elisabeth Oline Bratland, var, hvor hun kom fra og av hvilket folk hun var. Elisabeth bodde på Skardet i Loddefjord da hun fødte Erna, men Elisabeth var neppe fra det stedet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ann-Mary Engum

Konfirmant,Elisabeth Kathrine Olsdatter Brattland,konfirmert i 1896: Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjell-Arne Mellum

Ole Pedersen Bratland d. 1914 og enken Elisabet Torsdtr. skjøter gården over på sønnen Peder i 1916, mot kår. Så det er usikkert om det kan komme frem noen opplysninger etter henne i et eventuelt skifte. Jeg vet ikke når Elisabet Torsdtr. dør.Hva skjer videre med Erna Heldal. Gifter hun seg? Bosetter hun seg i Heldal? (et steinkast fra Bratland). Får hun barn?Kanskje faddere til eventuelle barn kan bringe deg videre? Men det er nok ikke mulig å finne de dåpene her blandt skannete kirkebøker. Litt for ferskt. Da må du se direkte i kirkebøkene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.