Gå til innhold
Arkivverket

[#67484] Ettersøkt: Elisabeth Oline Bratland, mor til Erna Heldal. (Hordaland)


Gjest Steinar Sandvik
 Del

Recommended Posts

Gjest Steinar Sandvik

Erna, som brukte etternavnet Heldal, ble døpt i Loddefjord kirke, 19. april 1916. Født 19. mars 1916. Moren turte ikke oppgi navn på barnets far.Jeg vet ikke hvem hennes mor, Elisabeth Oline Bratland, var, hvor hun kom fra og av hvilket folk hun var. Elisabeth bodde på Skardet i Loddefjord da hun fødte Erna, men Elisabeth var neppe fra det stedet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell-Arne Mellum

Ole Pedersen Bratland d. 1914 og enken Elisabet Torsdtr. skjøter gården over på sønnen Peder i 1916, mot kår. Så det er usikkert om det kan komme frem noen opplysninger etter henne i et eventuelt skifte. Jeg vet ikke når Elisabet Torsdtr. dør.Hva skjer videre med Erna Heldal. Gifter hun seg? Bosetter hun seg i Heldal? (et steinkast fra Bratland). Får hun barn?Kanskje faddere til eventuelle barn kan bringe deg videre? Men det er nok ikke mulig å finne de dåpene her blandt skannete kirkebøker. Litt for ferskt. Da må du se direkte i kirkebøkene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.